Diensten

Onderhoud

U ontkomt als eigenaar van een woning of bedrijfspand niet aan het onderhouden van het pand.Wij kunnen u hiermee prima van dienst zijn met onze 30 jaar ervaring in het schildersvak.Ook het onderhoudsplan kunnen wij voor u opstellen als u dat wenst.

Verbouw

Ook bij verbouwingen kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn. Samen zullen we een planning maken om de klus tot ieders tevredenheid op te leveren.

Glas

Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. Van HR++  tot isolatieglas en enkelglas.Het glas wordt geplaatst volgens NEN norm. Ook voor glasschade of breuk kunt u bij ons terecht

Houtrotrenovatie

Houtrot komt vaak voor, vooral als periodiek onderhoud achterwege blijft. Wij kunnen uw kozijnen repareren door rotte plekken uit te stukken of zelfs deels te vervangen.  Op de reparaties geven wij 5 jaar garantie.

Ook nieuwe kozijnen of draairamen behoren bij ons tot de mogelijkheden

Wandafwerking

Wandafwerking verzorgen we natuurlijk ook. Bijvoorbeeld glasweefselbehang, dit is in heel veel varianten te verkrijgen. Graag laten wij u stalen zien, als u dat wenst.  Verder verwerken we alle soorten behang

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouw kunnen wij het schilderwerk verzorgen. Tevens geven wij ook kleuradvies, zodat het eindresultaat dat is wat u van ons mag verwachten.

Veiligheid

Ook voor het inbraak veilig maken van uw woning kunt u bij ons terecht.Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden bijvoorbeeld:

  • Infrezen van meerpuntstsluitingen
  • SKG ***gelijksluitende cilinders plaatsen
  • SKG *** kerntrek beslag op de deuren

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een offerte op maat.